Contact

Historische Kring Nederhorst den Berg

Post- en bezoekadres:
Blijklaan 1,
1394 KA Nederhorst den Berg

Bankrekeningnr.NL30 RABO 0328 2241 38

 

Wilt u in contact komen met de Historische Kring Nederhorst den Berg? Gebruik dan onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar: info@historischekring.nl. Heeft u een vraag voor de ledenadministratie dan kunt u een e-mail sturen naar  ledenadministratie@historischekring.nl.

 

Bezoek werkruimte

In de werkruimte op de bovenverdieping van het Sociaal Cultureel Centrum aan de Blijklaan is het archief, foto’s en diverse documentatie van de Historische Kring te vinden.

Elke donderdagavond, met uitzondering van de vakantieperiodes, bent u, tussen 20.00-21.30 uur, van harte welkom voor het inwinnen van informatie, of om (foto) materiaal af te geven. De werkruimte is per lift te bereiken.  

Heeft u vragen voor de ledenadministratie stuur dan een email naar ledenadministratie@historischekring.nl.

Neem contact met ons op
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lid worden

De Historische Kring organiseert voor haar leden regelmatig lezingen, presentaties, excursies en exposities, waarbij de historie van het dorp en de regio centraal staat. Verder geeft de Kring een paar keer per jaar het tijdschrift Werinon uit met informatie en artikelen over de lokale geschiedenis. 

De contributie bedraagt voor leden die in Nederhorst den Berg wonen €20,- en voor buitenleden (postadressen) €25,- per persoon per jaar.

U kunt zich als lid aanmelden door op onderstaande knop te drukken en het inschrijvingsformulier in te vullen.