Geslaagde bijeenkomst actieve leden

actieve ledenOp donderdag 17 november waren ruim 20 actieve leden in het Cultureel Centrum (de Spot) aanwezig om:

• Nader met elkaar kennis te maken
  • Informatie uit te wisselen over de activiteiten

In zijn welkomstwoord gaf voorzitter Ton Kuijs aan zeer content te zijn met de vele nieuwe actieve medewerkers. De uiterst plezierige samenwerking biedt perspectief voor de toekomst. Na een voorstelrondje met toelichting waaraan iedereen zoal werkt, was het woord aan Cees Stalenhoef en Herman van der Molen voor de presentatie van het scholenproject. Het project, waaraan de drie basisscholen gaan meewerken, wordt afgesloten in juni 2017, in de studio naast kasteel Nederhorst. Conclusie: een door de "oude meesters", mooi opgezet interactief plan dat, gezien de digitale aspecten, zeker in de smaak zal vallen.

actieve ledenVervolgens werd een mogelijk nieuw project gelanceerd: de boeiende entertainment-industrie in de jaren 70-80 in het dorp.
Voor Monumentendag 2017 is het idee om gezien het thema: Boeren, Burgers en Buitenlui, een bus excursie te organiseren met bezoek aan monumentale boerderijen/huizen. Overigens zijn ideeën voor nieuwe projecten altijd welkom.
Daarna werd er onder het genot van een drankje en hapje nog geanimeerd nagepraat. Gehoord de reacties een geslaagde avond, die zeker een vervolg verdient.