Vaartocht Vinkeveen in de herhaling op 26 mei

Vaartocht Vinkeveense Plassen

vinkevven
26 mei  - Vaartocht  Vinkeveense plassen – bezoek gemaal de Ruiter
Aangezien de boot ons tijdens de vaartocht in mei 2017 in de steek liet, gaan we het in 2018 nog een keer overdoen. Naast een vaartocht  staat er een bezoek aan het gemaal de Ruiter op het programma. De excursie start om 12.00 uur bij de Demmerikse Brug in Vinkeveen. Vervolgens gaan we onder deskundige leiding van Dick Pater (in een open boot) een vaartocht maken over de Vinkeveense plassen met als doel het gemaal. Tijdens de vaartocht wordt er koffie/thee met appelgebak  geserveerd.
Om 13.30 worden we verwacht in het gemaal de Ruiter, waar de beheerder, de heer  Hoogenboom ons zal rondleiden. Rond  14.30 uur varen we weer terug naar de Demmerikse Brug.


Aanmelden voor de excursie is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13854825. Aan de excursie kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Als maatstaf voor deelname geldt dan ook de volgorde van aanmelding. Voor deelname aan de excursie vragen wij een bijdrage van €. 15,00, per persoon. Dit is inclusief kosten boot/gidsen en koffie/thee met appelgebak.
Uw aanmelding zien wij graag spoedig tegemoet. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie over betaling, adres, parkeren, etc.

Lezing: Cluysenaer over Joop van Huisstede 12-10-2018

12 oktober 2018 - lezing door historicus, Micha Cluysenaer over:

leven en werk van Bergs-Vreelands beeldend kunstenaar Joop van Huisstede.

Een lichtvoetige interessante voordracht over kunstenaars in de Vechtstreek in het algemeen en Joop van Huisstede in het bijzonder: de leerling, de restaurator, de kunstenaar en de leraar.

Sterren van Vreeland 3 hipic